REBELSE BROODJES & POKéBOWLS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 736 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rebelse Broodjes & Pokébowls. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 15:49 Ik bestel mijn broodjes en poke bowls vaker bij Rebels, alleen gaat het bezorgen minder positief dan voorheen. Mijn bestellingen komen vaker ongeveer een halfuur later dan aangegeven. Dit is enorm jammer maar voor de rest een aanrader.
12 jun 2024 om 16:19 Was weer goed!
8 jun 2024 om 13:20 Dit keer opgehaald zeer vriendelijkel personeel en weer voortreffelijk eten elke keer weer een feestje.
6 jun 2024 om 16:25 Lekkerste broodjes van Enschede!
26 mei 2024 om 12:33 Bezorging is hier altijd kut, bel je krijg je een grote bek dat het druk is. Niet heel klantvriendelijk.
24 mei 2024 om 16:09 Bowl was delicious, but delivery was 50 min delayed, that's not good.
23 mei 2024 om 18:11 Zoals altijd een heerlijke Pokebowl. Goed rekening gehouden met de notities en goed gevuld!
14 mei 2024 om 18:59 Heerlijke poke powl, super service!
3 mei 2024 om 18:38 Toppers zijn het, alle broodjes altijd even vers en lekker. Zeer vriendelijk personeel en je hoeft nooit lang te wachten. Ze houden zich netjes aan de afspraken & de broodjes zijn heerlijk. Mijn collega’s en ik bij de KPN zullen blijven bestellen.
3 mei 2024 om 16:03 Heerlijke broodjes! Bestellen er regelmatig. Soms zijn de broodjes niet altijd even knapperig, maar gelukkig is dat meer uitzondering dan regel.